נציגינו יצרו אתך קשר בהקדם האפשרי.
מסלול מקרא מארח: סיור שלישי בסדרת "מטיילים עם ספר הספרים – בעקבות ירושלים המקראית" עם ד״ר אייל מירון, היסטוריון וחוקר ירושלים.
תאריך: | |
---|---|
מיקום: | התכנסות בפתח מלון רמת רחל (בקיבוץ) |
פרטים: |
טלפון - 074-7800601 דוא"ל - events@schechter.ac.il |
שריון ביומן: |
|
חשוב לדעת: | ההרשמה לאירוע נסגרה |
מסלול מקרא במכון שכטר מארח סדרה חדשה: מטיילים עם ספר הספרים – בעקבות ירושלים המקראית עם ד״ר אייל מירון היסטוריון וחוקר ירושלים
סיור שלישי: רמת רחל – מי בנה ארמון מלכים על גבעת גן העדן?
על גבעת רמת רחל הצופה על סביבותיה בדרומה של ירושלים עומדים שרידיו של ארמון מלכים מבוצר משלהי ימי הבית הראשון. המפגש יתחיל בהרצאת מבוא קצרה בשטח על ירושלים המקראית במאות השמינית והשביעית לפסה"נ, בימי מלכים כעוזיהו, חזקיהו ואחרים, ומשם נצא עם התנ"ך לחקור את שרידי הארמון הגדול שבו נתגלו שרידיו של "גן עדן" מקומי.
הליכה קלה, נא להצטייד בכובע, במים לשתייה ובמסכת פנים.
הסיור יערך בהתאם להנחיות משרד הבריאות. מספר המשתתפים בכל סיור מוגבל ל־30.
עלות: 30 ש"ח לאדם, 50 ש"ח לזוג.
הסיור מתקיים במסגרת התוכנית לתואר שני במסלול מקרא המזמין את הסטודנטים להתוודע לאוצרות הידע והחוכמה הטמונים במקרא, ולחבר אותם לעולם הערכים של החברה היהודית־ישראלית בת־זמננו.